

SAIURI	DAY 9 JULY	GATES OPE	:N 08:00
09.00 - 09.30 09.40 - 09.55 10.05 - 10.30 10.40 - 10.55	Thundersports 70s Road Sports Historic Formula 2 Historic FF2000	Qualifying Qualifying Qualifying Qualifying	30 mins 15 mins 25 mins 15 mins
11.05 - 11.25	Classic Formula 3	Qualifying	20 mins
11.35 - 11.55	Aurora + Geoff Lees Trophy	Qualifying	20 mins
12.05 - 12.20	Historic Formula 3	Qualifying	15 mins
12.30 - 12.45	Historic Formula Ford	Qualifying	15 mins
12.45 - 13.35	LUNCH BREAK		50 mins
13.35 - 14.05	Thundersports	Race 1	30 mins
14.20 - 14.45	70s Road Sports	Race 2	25 mins
15.00 - 15.25	Historic Formula 2	Race 3	25 mins
15.40 - 16.00	Historic FF2000	Race 4	20 mins
16.15 - 16.35	Classic Formula 3	Race 5	20 mins
16.50 - 17.10	Aurora + Geoff Lees Trophy	Race 6	20 mins
17.25 - 17.45	Historic Formula 3	Race 7	20 mins
18.00 - 18.20	Historic Formula Ford	Race 8	20 mins

## SUNDAY 10 JULY GATES OPEN 08:00 10.00 - 10.15 Historic Roadsports + Historic Touring Qualifying 15 mins Cars + Hawthorn Challenge 10.25 - 10.45Historic Formula Junior Qualifying 20 mins **Guards Trophy** 10.55 - 11.25 Qualifying 30 mins 11.40 - 12.10 **Thundersports** Race 9 30 mins 12.25 - 12.50 **Historic Formula 2** Race 10 25 mins 12.50 - 13.35 LUNCH BREAK 45 mins 13.35 - 13.55 Classic Formula 3 Race 11 20 mins 14.10 - 14.30 Aurora + Geoff Lees Trophy Race 12 20 mins 14.45 - 15.05 **Historic Formula 3** Race 13 20 mins 15.20 - 15.40 **Historic FF2000** 20 mins Race 14 15.55 - 16.15 **Historic Formula Ford** Race 15 20 mins 16.30 - 16.55 **Historic Roadsports + Historic Touring Race 16** 25 mins **Cars + Hawthorn Challenge** 17.10 - 17.30 **Historic Formula Junior** Race 17 20 mins 17.45 - 18.25 Race 18 40 mins **Guards Trophy**

<sup>\*</sup> All times are subject to change